Εγκαταστάσεις

Η οικογένεια Ρενιέρη διαθέτει τους δικούς της ΕΛΑΙΩΝΕΣ. Ταυτόχρονα, έχει καταφέρει να οργανώσει ένα μεγάλο μέρος των τοπικών καλλιεργητών σε ένα σύστημα πλήρους διοίκησης. Ο γεωπόνος της εταιρείας παρέχει συμβουλές στους αγρότες και εποπτεύει την ελαιοκαλλιέργεια, προκειμένου το παραγώμενο προϊόν να φθάσει σε υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

 

 

Η εταιρία ΡΕΝΙΕΡΗΣ διαθέτει δυο ιδιόκτητα ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ που είναι ικανά να παράγουν 3 τόνους ελαιολάδου ανά ώρα. Τα ελαιουργεία βρίσκονται σε κεντρικά σημεία, στις περιοχές καλλιέργειας, ώστε να διασφαλίζεται η άμεση συλλογή του ελαιοκάρπου από τον ελαιώνα και η άμεση έκθλιψη, γεγονότα που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα του παραγόμενου ελαιόλαδου.

 

 

Ένα υπερσύγχρονο ΧΗΜΕΙΟ, αναγνωρισμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου, με εξειδικευμένα μηχανήματα ικανά να πραγματοποιήσουν κάθε εξειδικευμένη χημική ανάλυση και ένας άπταιστα καταρτισμένος χημικός διασφαλίζουν την ποιότητα του ελαιολάδου.

 

 

Η είσοδος στον τομέα της ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ έγινε το 1992 με την λειτουργία του πρώτου συσκευαστηρίου της εταιρίας, μικρής τότε δυναμικότητας. Οι σημερινές υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 8000 τετραγωνικών είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης των αδερφών Ρενιέρη στο στόχο τους. Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας επέκτασης της παραγωγικής δυναμικότητάς της, η εταιρεία ΡΕΝΙΕΡΗΣ λειτουργεί πέντε ανεξάρτητες γραμμές παραγωγής. Δύο γραμμές εμφιάλωσης με δυναμικτότητα 10.000 γυάλινων φιαλών ανά ώρα, δύο γραμμές παραγωγής για δοχεία TIN και μία για φιάλες ΡΕΤ. Η συνολική χωρητικότητα αποθήκευσης ελαιολάδου της εταιρείας φτάνει τους 6000 τόνους.

 

 

Το 2015 η ΡΕΝΙΕΡΗΣ ξεκινάει την κατασκευή μιας υπερσύγχρονης ΡΑΦΙΝΑΡΙΑΣ ελαιολάδου και πυρηνελαίου. Με την ολοκλήρωση των κατασκευών το 2019, η εταιρεία διαθέτει και λειτουργεί την πρώτη μονάδα εξευγενισμού βρώσιμων ελαίων στην Κρήτη.